Langrenn

Støtt løypekjøringen i Renåfjellet!

Renåfjellet AS er stolte av løypene vi har kjørt opp denne sesongen og vi vet at det er viktig for besøkende at skiløypene er gode. Vi i Renåfjellet AS jobber kontinuerlig for å opprettholde samme standard og omfang også i fremtiden, slik at dere får gode opplevelser i fjellet. Dette greier vi ikke uten deres støtte!
Derfor håper vi at alle hytteeiere, bedrifter og alle andre brukere vil støtte løypekjøringen i Renåfjellet med et økonomisk bidrag. Med et slik bidrag skal vi forsøke å fortsette med og opprettholde det gode tilbudet. Hilsen oss i Renåfjellet 🙂

Følg lenken for å lese hele brevet og for å støtte Renåfjellet sin løypekjøring!

https://onedrive.live.com/view.aspx?resid=D1D39AB7F0C30FDE!1789&cid=d1d39ab7f0c30fde&app=WordPdf

Sjekk ut skisporet.no for informasjon om når løyper er kjørt.

http://skisporet.no/hedmark/renafjellet

løyper18.02

Løyper renåfjellet

Blant forskjellige løyper og traséer kan man velge mellom toppturen til Renåfjellet, her ligger vardebua på hele 1028 meter over havet. Renåfjellrunden, traseen rundt selve fjellet, med muligheter for rast både ved pilgrimsbua eller gapahuken.  Dette er kun to av mange løyper man kan velge mellom når du skal på skitur i Renåfjellet. Du har altså muligheten til å sette nesen inn mot en av flere varmehytter, grillplasser eller velge å ta en rast ved den nyoppsatte gapahuken. Løypenes beliggenhet er fantastiske da de ligger i en flott og så godt som uberørt natur. Erling Evenstuen er mannen som tråkker løyper. Det blir benyttet moderne maskiner fra Prinoth, med brede belter slik at det skal være mulig å lage skøytespor der det lar seg gjøre. Enten du er en hardbarket skientusiast, ønsker en rolig tur med familie og venner eller skal inn å pilke på Rensjøen finner du løypa som passer for deg. Langs løypene er det et myldrende dyreliv og er man tidlig ute skal man ikke se bort ifra at man kan gå opp fugl eller se ferske spor av både elg og hare. Uansett hvor mange timer man tidligere har hatt i skiløypene, vil motivasjonen til Renåfjellet være å jobbe for at du som skiløper fortsatt vil kunne ha fantastiske naturopplevelser, kvalitetstid med familien og kunne ha en så god tur som overhodet mulig.

På tur ved Rensjøene En fin dag på myra ved Rensjøene

Renåfjellet ønsker alle skiløpere en god tur!